O nas

Znamka Fuknen.si je bila kreirana z namenom podpore našim tekmovalcem v disciplinah MTB in BMX. Designi se rojevajo v glavah mladih kolesarjev, ki jih kreativno izrazimo skozi besedo in sliko, vse skupaj pa prenesemo v šaljiv izdelek, s katerim lahko podprete našo ekipo. 

 

Blagovna znamka izraža mladostni pogled na svet, tako v smislu navdušenja nad odkrivanjem mej in novih stvari, kakor kritike družbe in nezmožnosti sodelovanja ljudi, kadar se razumemo zgolj kot posamezniki. 

 

Idejo smo združili v besedno zvezo FUKNEN SI, ki navadno med kolesarji pomeni pohvalo za premikanje mej, izvedbo nemožnega, lahko pa je uporabljena kot žaljivka za človeka, ki ne sodeluje in misli le nase.

 

Fuknen.si je življenjski moto in stav, ki se zaveda, da smo kot posamezniki odvisni od drugih za realizacijo velikih projektov, kot družba pa moramo spodbujati kritičnost in angažiranje posameznikov, da bi lahko kot skupnost pisali večje zgodbe.

 

Vključi se s svojimi idejami, furaj za nas, kupi majico, obvesti prijatelje! Bodi res fuknen in pomagaj pisati zgobo o uspehu, ki nam bo prinesla stopničke tudi na svetovnem podiumu!

 

Zmagajmo skupaj!

Shopping Cart